ZELF DEPOT STARTEN?

Met steun van de Provincie Oost-Vlaanderen ontwikkelde Netwerk Bewust Verbruiken een opstartpakket. Hiermee helpen we je op weg om een depot op te starten in jouw omgeving. We bundelden onze ervaringen – het vinden van een geschikte locatie, hoe partners en vrijwilligers samenbrengen, hoe fietsjes en materiaal verzamelen, financiering, perswerking en promo, het aantrekken van de bezoekers  – waardoor je sneller op weg kan.

Is jouw organisatie, buurtgroep, school of gemeente geïnteresseerd om een Op Wielekes-depot te beginnen? Dan helpt ons opstartpakket je alvast op weg.

Als gemeente kan je via Gemeente voor de Toekomst begeleiding krijgen bij de opstart van Op Wielekes.

Hoe meer kinderen op de fiets, hoe beter! Dit opstart pakket is dan ook gratis en voor iedereen. Wel vragen we de verspreiding via ons te laten verlopen. Zo hebben we zicht op potentiële nieuwe depots.  Voor het gebruik van dit opstartpakket vragen we akkoord te gaan met twee principes, namelijk terugkoppeling en verwijzing.

  1. Terugkoppeling: Je wordt lid van het lerend netwerk. Hier delen we informatie zoals contracten, aantal depots en fietsen, financieel systeem,… en het lid worden van het lerend netwerk.
  2. Verwijzing: op de website wordt gelinkt naar www.opwielekes.be 

Vraag hier het opstartpakket aan.

Advertisements
Location Edinburgstraat 26, 1050 Brussel E-mail info@opwielekes.be Hours een project van Netwerk Bewust Verbruiken
Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close